• BIST 10275.15
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

İngiltere İşçi Partisi İslam düşmanlığına karşı daha aktif tavır alacak

İngiltere İşçi Partisi İslam düşmanlığına karşı daha aktif tavır alacak
West Yorkshire’ın Batley and Spen belediyesindeki İslamî kuruluşların mektubuna cevap veren İşçi Partisi Genel Başkanı Keir Starmer, parti içindeki İslam düşmanlığına karşı ciddiyetle eğildiğini söyledi.

West Yorkshire’ın Batley and Spen belediyesindeki İslamî kuruluşların mektubuna cevap veren İşçi Partisi Genel Başkanı Keir Starmer, parti içindeki İslam düşmanlığına karşı ciddiyetle eğildiğini ve parti içinde İslam düşmanlığının tamamen ortadan kalkması için elinden geleni yapacağını açıkladı.

İngiltere İşçi Partisi, parti içindeki İslam düşmanlığına karşı duyarsız kalması sebebiyle karşılaştığı eleştiriler üzerine ülkedeki İslam düşmanlığına karşı daha aktif tavır alacağını ve hükümetin de gerekli önlemleri almasını isteyeceğini bildirdi. İşçi Partisi Genel Başkanı Keir Starmer, parti içindeki İslam düşmanlığına karşı ciddiyetle eğildiğini ve parti içinde İslam düşmanlığının tamamen ortadan kalkması için elinden geleni yapacağını açıkladı.

West Yorkshire’ın Batley and Spen belediyesinde 1 Temmuz’da yapılacak olan milletvekili ara seçimleri için kasabadaki cami ve diğer İslamî kuruluşlara cevabı bir yazı gönderen İşçi Partisi Genel Başkanı Keir Starmer, bölgedeki Müslümanların oylarını çantada keklik görmediğini, ama, yine de, Müslümanların oy verirken İşçi Partisi’ni tercih etmelerini istedi.

Keir Starmer, bütün olup bitenlere rağmen Müslümanların İşçi Partisi’nde yerleri olduğunu, bizzat kendisinin ve partinin diğer yetkililerinin Müslümanları ilgilendiren konulara duyarlı olduğunu vurgulamak durumunda kaldı.

Batley and Spen’deki İslamî kuruluşlar, İşçi Partisi Genel Başkanı Keir Starmer’e gönderdikleri mektupta, partinin Müslümanları temsil edemediği gibi parti içinde de İslam düşmanlığının önlenemediğini, bu yüzden de İşçi Partisi’ne oy vermek için sebep bulamadıklarını bildirmişti. Bölgede İşçi Partisi oylarının yüzde 50’den fazlasını Müslümanlardan aldığı tahmin ediliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89