• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Henüz 1.5 yaşındaki bebeğine içki içirip sosyal medya hesabından paylaştı

Henüz 1.5 yaşındaki bebeğine içki içirip sosyal medya hesabından paylaştı
Evlilik dışı dünyaya getirdiği bebeğine alkol içiren ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşan anne mahkemelik oldu.

Referans Medya

İstanbul Kartal'da yaşayan ve bebeğine alkol içiren ve sonra bunu paylaşan annenin görüntüleri sonrası bebeğin babası harekete geçti. Evlilik dışı dünyaya getirildiği öğrenilen 1 buçuk yaşındaki Kerem B.'nin babası Burak B., oğluna içki içiren anne Figen Ü. hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusunda bulundu.

Baba bebeğini istedi

Baba Burak B., oğlunun tüm ihtiyaçlarını karşıladığını anne Figen Ü'nün 1,5 yaşında bebeğine alkol içirilmesine müsaade ettiğini, alkol içirdiğini ve sağlıksız ortamlarda bulundurduğunu kaydetti. Baba Burak B., 1,5 yaşındaki oğlumun hayatından endişe duyuyorum dedi ve çocuğunun kendisine verilmesi ya da annesi Figen Ü.’den alınarak devlet korumasında kalmasını istedi.

Beni kullandı

Yayınlanan görüntüler sonrası resmi süreç başlatan Burak B. ''çocuğun annesi tarafından sadece evlat sahibi olmak için kullandığını fark ettim'' ifadesini kullandı. Annenin para kazanmak amacıyla düzenli olarak yumurtalıklarını sattığını iddia eden Burak B., ''çocuğumun annesi bunu borçları için yaptığını söylüyor. Ben tüm borçlarını ödediğim halde bunu yapmaya devam ediyor'' beyanında bulundu. 

Şikayet dilekçesinde, annenin bebeğini farklı farklı arkadaşlarına bıraktığı, sigara içilen ortama maruz bıraktığı ve bu nedenle anne ile sürekli tartışmak zorunda kaldıkları belirtildi.

Ağlama krizlerine giriyor

Savcılığa sunulan dilekçede minik bebekte kilo kaybının yanı sıra ağlama krizleri ve yaşına uygun olmayan tepkiler görüldüğü anlatıldı. Müşteki babanın bebeğin yanında kaldığı zamanlarda bu durumu çocuk gelişim uzmanlarıyla yaşananları gidermeye çalıştığı kaydedildi.

Bebeğin eline içki şişeleri verildi

Suç duyurusunun yanı sıra savcılığa sunulan fotoğraflarda, bebeğin içkili ve sigara içilen ortamlara götürüldüğü, bebeğe alkol aldırıldığı ve aynı zamanda eline sürekli bira şişeleri verildiğinin görüldüğü anlatıldı. Dilekçede, fotoğrafta görülen kişinin anne olan şüphelinin kuzeni olduğu, evinde sıcak yatağında uyuması gereken çocuğun sağlıksız bir ortamda bulundurularak alkol içirildiği anlatıldı. Dilekçede, şüphelilerin cezalandırılması ve bebeğin babaya verilmediği takdirde devlet korumasına alınması talep edildi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0543 861 19 89