• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Haysiyet Cellatlığı (Video Haber)

Haysiyet Cellatlığı (Video Haber)
Halk Tv proğram sunucularından Ayşenur Arslan, canlı yayında İslami kimliği ile ve bu yönde yaptığı paylaşımlarla tanınan Twiter fenomenlerinden Gökhan Kahraman'ı hedef aldı.

Haber: Referans Medya


İslam karşıtı yazı ve yorumlarıyla tanınan Ayşenur Arslan Halk Tv'de hazırlayıp sunduğu 'Medya Mahallesi' proğramında tamamen kurgu olduğu iddia edilen veri üzerinden Gökhan Kahraman isimli sosyal medya fenomenine saldırdı. Referansmedya.com'a konuşan Gökhan Kahraman söz konusu proğramda tamamen bilgisayar ortamında üretilmiş sahte bir veri üzerinden kişilik haklarına saldırıldığını söyledi. Kahraman bunun bir haysiyet cellatlığı olduğunu, Ayşenur Arslan ve Halk Tv'den hukuk önünde hesap soracağını vurguladı.


İBB'den maaşımız kesiliyor


Ayşenur Arslan'ın proğramında yer verdiği ve tamamen bilgisayar ortamında üretildiği kaydedilen, Fatih Tezcan'la Gökhan Kahraman arasında geçtiği iddia edilen DM diyaloğunda geçen ifadeler de Gökhan Kahraman: 'İBB'yi kaybediyoruz. Bizim maaşlar ne olacak ? Bu kez engel olma şansımız yok mu ? Bu kadar emeğin sonunda ortada kalan biz olmayalım' diyor. 


Fatih Tezcan ise İslamın sancağı yere düşmüş sen halen para peşinde misin ? Allah belanızı versin ne işe yaradınız da para bekliyorsunuz?  2 mail atıp gündem yapmayı bile beceremediniz cevabını veriyor. 


Fatih Tezcan'da sitemize yaptığı açıklama ile olayın yargıya intikal ettiğini ve bu iftiranın peşini bırakmayacaklarını belirti. Tezcan, 'bu kumpasın kim tarafından ve nasıl planlandığına dair elimizde bilgiler var. tamamen düzmece ve çok basit yöntemlerle ortaya çıkarılan bir görselle kişilik haklarımız ihlal edildi. Bu bilgi ve belgeler  çerçevesinde kanuni haklarımızı sonuna kadar arayacağız' şeklinde konuştu.


Cuma günü kutsal değil


Ayşenur Arslan, Birgün Gazetesi'nde yazdığı makale ve Halk Tv'de yaptığı skandal yorumlarla sıkça gündeme gelen bir isim. Arslan, Nevşün Mengü ile yaptığı bir televizyon röportajında ekranlardan, 'Allah'a emanet olun, kandiliniz mübarek olsun, Rabbim sizi korusun, hayırlı cumalar' gibi sözlerin sarf edilmesine tepki göstermişti. Arslan'ın en çarpıcı ifadesi, Müslümanların Cuma gününü kutsal bilmesinin doğru olmadığı yönünde yaptığı tespit! oldu. Arslan söz konusu söyleşide, Cuma'nın kutsal bir gün olduğunu zannediyorlar. Kutsal bir gün falan değil. Oysa eskiden o gün topluca beraber olunurmuş, tatil niyetine. Biz bu kadar şuur kaybına uğradık' diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89