• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Hakaret içerikli mesajların sahibi Levent Özeren tutuklandı

Hakaret içerikli mesajların sahibi Levent Özeren tutuklandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Semiha Yıldırım'a yönelik ağır hakaret içeren paylaşımlar yapan Levent Özeren çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Rahatsızlanarak hastaneye giden eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a; ''Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" sözleriyle hakaret eden İYİ Parti Sosyal Medya Sorumlularından Leven Özeren çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaptığı skandal paylaşımı kısa bir süre sonra silen Özeren, hakkında yapılan haber ve yorumlar için linç ve algı operasyonu' dedi. 

Savcılık harekete geçti

Sosyal medya üzerinden yapılan ağır tahrik sonrası Bursa Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Şahıs hakkında verilen gözaltı kararının ardından Bursa'da yakalanarak sorgulanan Levent Özeren'in tutukluğuna hükmedildiği belirtildi. Levent Özeren daha önce de darbeyi destekleyen paylaşımlarda bulunduğu tespit edildi. İYİ Partili ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi içinde hakaret mesajları paylaştığı belirlendi. 

İYİ Parti'nin Sosyal Medya sorumlusu

Sosyal medya hesabından 15 Temmuz ihanetini destekleyen çok sayıda paylaşımda bulunan ve o dönem emniyet sorgusunda 'sarhoştum, ne yazdığımı bilmiyorum' sözleriyle kendisini savunan Özeren, 2020 yılı Ocak ayında İYİ Parti sosyal medya biriminde yönetici oldu. Özeren, yeni görevlendirmeyi 16 Ocak'ya yaptığı yaptığı, “İYİ Parti Genel Sekreteri Sn. Uğur Poyraz'ın görevlendirmesi ve Genel Başkan Sn. Meral Akşener'in onayıyla Muhammet Güllük kardeşimle birlikte başladığımız, İYİ Parti sosyal medya sorumluluğu ile ilgili ilk toplantımızı, İl temsilcilerinin katılımıyla Genel Merkez'de gerçekleştirdik” notu ile duyurdu.

8e9a136c-b318-4a0e-91f3-9a9b07aedaf5.jpg

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89