• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Habib Nurmagomedov'dan Macron'a; Allah, hızlı hesap görücüdür ve sizler bunu göreceksiniz"

Habib Nurmagomedov'dan Macron'a; Allah, hızlı hesap görücüdür ve sizler bunu göreceksiniz"
Dağıstanlı Ufc karma dövüş şampiyonu Habib Nurmagomedov, Charlie Hebdo dergisinin yayınladığı aşağılayıcı provokatif karikatürlere destek veren Macron'a Kur'an ayetleri ile cevap verdi.

Referans Medya / Miraç Şamil Atalan

Habib Nurmagomedov yayınladığı mesajda "Allah, hızlı hesap sorar ve sizler bunu göreceksiniz" ifadelerini kullandı. Dünyanın en iyi dövüşçüleri arasında yer alan Nurmagomedov'un paylaşımı kısa sürede 2 milyondan fazla kişi tarafından beğenildi. Yüzlerce kullanıcı destek mesajı yazdı.

Namağlup dünya şampiyonu ünvanına sahip Habib Nurmagomedov, sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden bir yazı yayımlayarak Fransa hükümetine, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a ve Charlie Hebdo dergisine tepki gösterdi. 

Khabib Nurmagomedov yayımladığı yazıda;

"Bugün, ifade özgürlüğü için mücadele bahanesiyle, İslam düşmanları ve çeşitli düzeylerdeki Müslümanlar, dünyanın dört bir yanındaki yüz milyonlarca müminin duygularını en iyi insanların karikatürlerini çizerek aşağılamaya çalışıyorlar.

Güzel kitabında (Kur'an'ı Kerim) yayılmasını sona erdirmeye söz verdiği Allah'ın nurunu bu şekilde söndürebileceklerine gerçekten inanıyorlar mı?

Onlar, alçak ve alçak eylemleriyle bu dünyaya tek bir amaçla gelenlere zarar verecek bir şeyler yapabileceklerini gerçekten düşünüyorlar mı?

Allah'a meydan okuyorlar

Hazreti Muhammed, insanları cehaletin karanlığından ve putlara tapınmaktan hakikatin ışığına ve sadece Allah'a, her şeyin Yaratıcısı ve gerçek Efendisine ibadete çağırdı.  

Fransız hükümeti ve Macron, bu hareketle, sadece Müslüman inananların duygularını incitmekle etmekle kalmadılar, aynı zamanda habercisini cahil insanların saldırılarından korumaya söz veren Alemlerin Efendisi (Allah'a da) meydan okudular.

Onlar yaptıklarını yaptılar ve Allah ile işlerini yaptılar ve biz sadece Hazreti Muhammed'e ve onun kutsal anısına bir buçuk milyar insanın kalbinde gerçekten zarar veremeyeceğinizi söyleyeceğiz.

Alçaltıcı azap onlar için

Allah, sevgili peygamberimizi, ailesini, sahabelerini ve onlara iyilik eden herkesi korusun."

Nurmagomedov, mesajını Ahzab suresinin 57. ayetiyle sonlandırdı:

"Allah ve Resulüne eziyet edenlere, Allah, dünya ve ahirette lanet etti. Ve onlar için alçaltıcı bir azap hazırladı."

4548aa22-d506-4f65-8b5e-ac4c42f905c4.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89