• BIST 9645.02
  • Altın 2418.204
  • Dolar 32.5836
  • Euro 34.728
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Görev kartlı belediye çalışanı uyuşturucu taşıdı, Mansur Yavaş yönetimi medyayı suçladı

Görev kartlı belediye çalışanı uyuşturucu taşıdı, Mansur Yavaş yönetimi medyayı suçladı
İstanbul'dan Ankara'ya belediye görev kartı ile uyuşturucu sevkiyatı yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanı uyuşturucu ile birlikte yakalandı.

Referans Medya

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Belko'da şef olarak görev yapan R.K isimli şahıs İstanbul'dan Ankara'ya uyuşturucu taşırken yakalandı. Narkotik ekipleri, Ankara Kızılcahamam'da Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait görev kartı bulunan 06 Al 282 plakalı araçta metamfetamin ele geçirdi.

19 suçtan sabıkası var

Gözaltına alınan 3 kişi emniyet sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Bahsedilen şahsın işten çıkarılma işlemleri tamamlanmıştır" şeklinde açıklama yaptı. Kısıtlamalar ve uyuşturucu trafiğini güvenli kılma adına aracının ön camına Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait görev kartı takan R.K'nin belediyeye ait Belko'da şef olarak görev yaptığı öğrenildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde şef kadrosu verilen şahsın "Uyuşturucu madde ticareti yapma ve Cumhurbaşkanı'na hakaret" gibi 19 ayrı suçtan kaydı olduğu tespit edildi. 

Mansur Yavaş yönetimi medyayı suçladı

Narkotik polisi olaya ilişkin Ankara Sincan'da yaptığı operasyonla E.Y ve Y.İ isimli şahısları da gözaltına alırken Mansur Yavaş yönetimi medyayı suçlayan bir açıklama yaptı. 

Görev kartlarından birinin eski tarihli diğerinin sahte olduğu iddiasına yer verilen açıklamada, "Şahsın kullandığı aracın Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı hususunu bilgilerinize sunarız. Ankara Büyükşehir Belediyesinin adı geçen her duruma mal bulmuş mağribi gibi yorum yapan sosyal medya trollerinin, havuz medyasının ve trol başının yalan beyanları her zaman olduğu gibi doğrular karşısında kaybetmeye mahkum olmuştur. Başkanımız sayın Mansur Yavaş yönetiminde 32 bin personeliyle kente hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, yalnızca kanunlara göre hareket eden, şeffaflık ilkesini şiar edinmiş bir devlet kurumudur. Bahsedilen şahsın işten çıkarılma işlemleri tamamlanmıştır." denildi...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89