• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Omar'ın elinde havai fişek patladı, gözleri tehlikede

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Omar'ın elinde havai fişek patladı, gözleri tehlikede
Aslen Fas'lı olan Norveç doğumlu yıldız futbolcunun yüzünde ciddi tahribat oluştu.

Referans Medya

Norveçli pasaportlu 29 yaşındaki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması esnasında patlatmaya çalıştığı havai fişek kendisi için felakete dönüştü. Yüzüne patlayan havai fişek nedeniyle baş ve yüz bölgesinde ciddi hasar oluşan yıldız futbolcu hastaneye kaldırıldı, tedavisi devam ediyor.

Görme kaybı riski var

Evinde verdiği yılbaşı partisinde yaralanan Galatasaraylı futbolcunun durumu ile kulüp doktoru Yener İnce'nin de yakından ilgilendiği aktarıldı. Takımda sağ bek mevkiinde oynayan 1991 doğumlu Müslüman futbolcunun iki gözünde de yaralar olduğu ve görme kaybı riski taşıdığı iddia edildi.

Hayati tehlikesi yok

Yılbaşı kutlamaları yüzünden yaralanan Omar Elabdellaoui'nin patlamada gözlerine darbe aldığı ve tetkik sonuçlarının beklendiği aktarıldı. Yapılan bilgilendirmede, "Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde ve hayati tehlikesi bulunmuyor" denildi.

Galatasaray kulübünün resmi açıklaması:

 "Akşam saatlerinde evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital’a kaldırılan oyuncumuz Omar Elabdellaoui’nin ilk müdahalesi yapılmıştır. Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir"

Olay sonrası Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve kaptan Arda Turan, hastaneye giderek Omar'ın durumu ile ilgilendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89