• BIST 9530.47
  • Altın 2476.955
  • Dolar 32.4195
  • Euro 34.71
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

FETÖ'cü onlarca kişiyi dolandırıp kaçtı

FETÖ'cü  onlarca kişiyi dolandırıp kaçtı
Ankara’da FETÖ firarisi olan eski emniyet amiri E.E. ve kardeşleri ile yeğenlerinin onlarca kişiyi dolandırdığı anlaşıldı. E. E.'nin 2021 ocak ayında yurtdışına çıkış yaptığı belirtildi.

Yıllardır Sincan'da Özvatan şirketler grubu adı altında faaliyet yürüten E. kardeşler ile ilgili CİMER'e yapılan başvurular büyük bir dolandırıcılığı ortaya çıkardı.

Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet amiri olarak görev yaparken ilişiği kesilen E. E. ile kardeş ve yeğenlerinin dolandırdığı insanlar isyan etti. E. E.'nin 2021 Ocak ayında yurtdışına çıkış yaptığı belirtildi.

9 DAİRE 2 ARSA GİTTİ

Şikayetçilerden M.A şunları söyledi: “İnsanların güvenini kazanmak için önce nakit alışveriş yapıyorlar. Biz de öyle yaptık. Daha sonra mal takası ile ticaret yürüttüler. Bize verdikleri malların hacizli olduğu sonradan ortaya çıktı. Başta bunu tespit etmek mümkün değil. Bu yollarla 9 dairemiz ve 2 arsamızı aldılar.”  Öte yandan Mücahit Erdem ve eşi Zülal Erdem'in 3 milyon 785 bin liralık icra dosyasını taksitlendirdikleri ancak ödemedikleri de  anlaşıldı.

SENETLE 8 DAİRE VE 3 ARABA ALDILAR 

Ankara'da Batıkent Çakırlar Mahallesi'ndeki büyük bir inşaat firmasından ise 8 dairenin senetle alındığı öğrenildi. Müteahhit N.K, Ersin ve Alpaslan Erdem'e satış yaptığını ancak parasını alamadığını belirtti.

Müteahhide de senet verildiği öğrenildi. Kafe işletmeciliği yapan C.M. ise Erdem'e 2 daire ve 3 arabasını kaptırdığı şikayetinde bulundu. E. E. hakkında Ankara ve Amasya'da ‘silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 3 ayrı soruşturma yürütüldüğü öğrenildi. Bir süre kardeş ve yeğenlerinin kimliklerini kullandığı iddia edildi. Tazyik hapsi alan Mücahit Erdem'in de arandığı öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89