• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Fehim Taştekin Virüs Kaptı

Fehim Taştekin Virüs Kaptı
Suriye savaş sürecinde Esed’e verdiği destekle ön palana çıkan Gazeteci Fehim Taştekin virüs kaptığını açıkladı.

Haber: Referans Medya

İran yanlısı fikir ve düşünceleriyle bilinen Taştekin, 2011 Suriye direnişi ile birlikte Türkiye’nin Suriye politikasını en fazla eleştiren isim oldu. Esed cephelerinde rejim adına yaptığı haberlerle dikkat çeken Taştekin 2015 yılından itibaren ise PKK’ya destek amaçlı bir çok yazı kaleme aldı. 

Twitter hesabından açıkladı

Fehim Taştekin 24 Mart gecesi paylaştığı twitter mesajında, ‘Ben düze çıktım dedikten sonra anladım ki bu düzlük uzunmuş. Boğazda yanma ve ağır ateş geride kaldı. Tat ve koku alma duyguları geri geldi. Öksürük ve ateş devam ediyor. Öksürük konuşturmuyor. Doktor evde kal, 10-15 güne düzelirsin dior. Budur arzuhalim, yazmama sebebim’ ifadelerini kullandı. 


Katliam bombalarını övmüştü


Taştekin, Esed’e destek amaçlı 2015 yılında gittiği Suriye’de 9 yıllık savaşın en ağır katliam silahı olan varil bombalarını etkin, ekonomik ve yerli üretim sözleriyle öven Taştekin, büyük tepki görmüştü. Türkiye aleyhine yazı ve yorumlarına devam eden Taştekin en son El monitör adına çalışıyordu. 


PKK Kongresine katıldı


En son 2019 yılı temmuz ayında PKK’nın Haseke-Amude’de düzenlediği sözde DEAŞ kongresine katılan Taştekin bu korsan toplantıda da Türkiye düşmanlığını sürdürdü. Paris’te yaşayan Taştekin, ‘Rojova Kürtlerin Zamanı’ isimli bir de kitap yazdı. Taştekin, twitter hesabında ilk virüs vakasının görüldüğü günden itibaren Türkiye aleyhinde onlarca mesaj yayınladı. Bazı twitlerinde tedbir faaliyetlerine örnek gösterdiği Avrupa’da virüse yakalandı. İndependent Türkçe’ye yaşadığı süreci özetleyen Taştekin, Fransa’nın virüsle mücadelesini eleştirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89