• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Esed'in soyundan

Esed'in soyundan
İslam karşıtı yazı ve konuşmalarıyla bilinen Cumhuriyet Gazetesi yazarı Enver Aysever yeni bir skandala imza attı ve virüsün sorumlusu olarak Müslümanları gösterdi.

Referans Medya  (ÖZEL HABER)

İslam karşıtı yazı ve konuşmalarıyla bilinen Cumhuriyet Gazetesi yazarı Enver Aysever yeni bir skandala imza attı ve virüsün sorumlusu olarak Müslümanları gösterdi. Enver Aysever önce ‘İnsanlığın korkacağı esas virüs siyasal İslam’dır’ başlıklı bir yazı kaleme aldı, ardından bu yönde kışkırtıcı bir karikatür paylaştı. 
Hataylı Arap ve Esed'in soyu olan Nusayri kökenli olduğunu söyleyen Aysever, Cuma Namazı düzenlemesi, okullar ve kamu kuruluşlarında tesettür yasağının kaldırılmasına karşı bir çok yazı kaleme aldı. Anıtkabir’de dua okunmasını da eleştiren Aysever, kendisini Allahsız bir sosyalist olarak tanımlıyor. 

ayseverkarikatur.jpeg


Sadece Paraya, çıkara taparlar


Enver Aysever, 12 Mart tarihli köşe yazısında: Siyasal İslam insanlığın kanını emen virüstür. Bilime, sanata, kadına her şeye düşman garip bir dindir. Sadece paraya, çıkara tapanlardan oluşan bir din’ ifadelerini kullandı. 


Pislik, çirkeflik, irin taşıyor


Akit Gazetesi Yazarı Kenan Alpay, Enver Aysever’i tipik bir pozitivist, kronik bir İslam düşmanı olarak nitelendirdi ve kindar, dengesiz ve de arsız olmasa bu türden hezeyanlarını ulu orta toplumun üzerine kusabilir miydi’ diye sordu. Alpay Akit Gazetesi’nde yayınlanan makalesinde ‘Aysever’in yazısının her yerinden (ruh halinin tezahürü olsa gerek) pislik, çirkeflik, irin taşıyor; makale değil meydanlara taşmış bir “lağım çukuru” resmen! spitinden bulundu. 

7dd73bbe-b160-4579-b8fa-9b48782e55e6.jpg

Enver Aysever Teröristtirbaşlıklı kampanya başlatıldı


Enver Aysever, Cumhuriyet Gazetesi’nde Birol Çün imzasıyla yayınlanan ve cübbeli, sakallı bir Müslümanın beyninin ilaçlandığı karikatürü, ‘’ Sadece sorun bu ‘’ yorumuyla paylaştı. Enver Aysever’in bu provokatif paylaşımı büyük tepki gördü. Binler sosyal medya kullanıcısı Aysever’i lanetledi ve Tiviter’da ‘Enver Aysever Teröristtir’ başlıklı ‘Hashtag’ açıldı. Olay kısa sürede gündemin ilk sırasına yerleşti. Aysever, Büyüyen tepkiler üzerine Tviter hesabını dondurdu. Ardından Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın provokatif paylaşımla ilgili, ‘halkın bir kesiminin dini değerlerini alenen aşağılama’ suçundan soruşturma başlatıldığı’ duyuruldu. 

img-20200320-wa0013-001.jpg
En büyük korkusu mini etekle sokakta yürürken kızının yüzüne kezzap atılması 


Enver Aysever, Hürriyet Gazetesi’nde Ayşe Arman’la yaptığı bir röportajda pornografinin de edebiyata dahil yüksek duygular kategorisinde olduğunu savunuyor. Aynı söyleşide ‘ Bu roman o kız okusun diye yazıldı’ başlıklı romanında erotizmi sahici duygularla işlediğini anlatan Aysever, erotizmin gerçek işçilik gerektiren tarafını sahici yapmaya çalıştım’ ifadelerini kullanıyor ve ardından Türkiye’de yükselen dincilik tehlikesinden dolayı da ‘bir gün kızım, mini etekle sokakta yürürken yüzüne kezzap atabilirler’ endişesini! Dile getiriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89