• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Esed Türk Askerini Vurmakta Haklı !

Esed Türk Askerini Vurmakta Haklı !
CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Esed, İdlib'te savaşan Türk askerlerini vurmakta haklı' dedi.

Esed Türk Askerini Vurmakta Haklı !

Haber: Referans Medya

CHP'nin Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis toplantısında Esed'e destek verdi, TSK'yı terör destekçiliği ile suçladı. İdlib'te sadece teröristlerin bulunduğunu söyleyen Çanakkale Belediye Başkanı'na Ak Partili Meclis Üyesi itiraz etti.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Esra Yüksel, "Terör odaklarını bertaraf edip sınırlarımızı korumak için Suriye'de varız. Güçlendirilmiş savunmamızla birlikte çok başarılı bir harekat yapıyoruz. Bunu da emperyalist güçlerin aldığı tavırlardan anlıyoruz' çıkışına CHP'li Başkan, "Orada terör örgütüne karşı savaşılmıyor. Orada terör örgütleri destekleniyor. Çünkü Rusya ve Esad o terör örgütlerine karşı mücadele ediyor ve onun için bizi vuruyorlar. O bölgede YPG, PKK yok" sözleriyle cevap verdi. Tansiyonun yükseldiği Meclis toplantısına ait görüntüler önce sosyal medyada sonrasında haber mecralarında paylaşıldı. Çanakkale Belediye Başkanı tarafından söylenen sözlere büyük tepki gösterildi.

Sicili Bozuk

Skandal sözlerin sahibi Ülgür Gökhan, ilk olarak Öcalan posteri altında Çanakkale- Esenler'de düzenienen Nevruz kutlamalarında verdiği zafer! pozuyla gündeme geldi. PKK paçavraları asılan alanda örgüt taraflarını tebrik eden ve terör marşlarına eşlik eden Ülgür Gökhan, Tunceli kökenli bir göçmen olarak biliniyor.

Gezi provokasyonuna verdiği destekle de tanınan Gökhan, geçtiğimiz dönem milletvekilliği seçimlerinde 'HDP barajı aşarsa pilav partisi düzenleme vaadinde bulundu.' Selahaddin Demirtaş'a yoğun destek veren isimler arasında yer alan Gökhan'ın Türk Askerleri ile ilgili yaptığı açıklamaya dair yetkili kurumların harekete geçmesi çağrısı yapıldı.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89