• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Erken seçimle veya başka bir şekilde !

Erken seçimle veya başka bir şekilde !
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den sonra İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'da skandal bir açıklama yaptı.

Haber: Referans Medya


Kaftancıoğlu'nun bu hükümet gidecek. Seçimle veya başka bir şekilde darbe tehdidi olarak yorumlandı. Başta Ak Parti ve MHP olmak üzere bir çok kesim tehdit içeren açıklamaya tepki gösterdi.

Sakın aklınızdan bile geçirmeyin


AK Parti İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mehmet Muş, sosyal medya hesabından Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamalarına en sert tepki gösteren isimlerden biri oldu. Muş, Kaftancıoğlu'nun sözlerinin yer aldığı videoyu paylaştı ve, "CHP, demokrasi rayından çıktı! AK Parti'yi "başka bir şekilde" indirmekten bahsediyor. Sakın ha! Aklınızdan bile geçirmeyin! Zira 15 Temmuz'da "başka bir şekli" deneyenlerin sonu malum' ifadelerini kullandı.

Yalnızca iktidar değil sistem değişecek 


Halk Tv canlı yayınında yaptığı tehdit açıklaması olay olan Kaftancıoğlu,  sadece iktidar gitmeyecek, sistem değişecek, şeklinde konuştu.

İşte o skandal sözler :


Şöyle bir gerçeklik var ki, bu korkuları, bu savrulmamaları, bu akılla değil öfkeyle, hırsla, egoyla, bir kişinin aklıyla iş yapmaları iktidarı hiç iyi bir yere götürmüyor. Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı. Kimin kendisine hizmet için uğraştığını, çaba gösterdiğini biliyor. Kimin de böylesi bir dönemde dahi neyle uğraştığını görüyor. Şöyle söyleyeyim. Bir iktidar değişikliğine hatta ben size daha ileri bir şey söyleyeyim. İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır.

Tüm bu tehdit sürecinin arka planında hangi etmenlerin olduğu ve CHP'ye ilham veren arkaik gücün kim ya da kimler olduğu kamuoyunun en büyük merak konusu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89