• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ensest aileden kan donduran cinayet planı: Kocasını öldüren kadın babası ile evlendi!

Ensest aileden kan donduran cinayet planı: Kocasını öldüren kadın babası ile evlendi!
Ensest baba ve 2 kızı korkunç bir cinayete imza attı.

Referans Medya

Amerika'nın Kuzey Karolina eyaletinde yaşanan olayda ensest ilişki içerisindeki sapkın aile üyeleri evli olan küçük kız kardeşin eşini öldürme planı yaptı. Alınan kara dahilinde evli olduğu kocası John McGuire'yi öldüren Amanda McClure, olaydan 3 hafta sonra sahte bir kimlikle babası ile evlendi. 

Kafasına şişeyle vurup bayılttı

Amanda McClare, olayın ortaya çıkarılmasının ardından yaptığı savunmada kocasının kafasına şişeyle vurup bayılttığını ve sonra da çöp torbasıyla boğarak öldürdüğünü itiraf etti. 2019 yılı 14 Şubat tarihinde işlenen cinayet anında baba ve kız kardeşinde orada olduğu ortaya çıktı. Babası Larry McClure'in teşviki ile bu yola başvurduğunu söyleyen Amanda McGuire, daha sonra kocasını mezardan çıkarıp cesede kazık çaktıklarını anlattı. Soruşturma dosyasında ailenin bir diğer kızı olan Marie Choudhary'dan da kilit isim olarak bahsedildi.

Sahte kimlik düzenleyip öz babası ile evlendi

Kocası ortadan kaldırılan Amanda McClure, ve aile fertleri hiç zaman geçirmeden planın ikinci aşamasına geçti. Sapkın baba tarafından düzenlenen sahte kimlikle baba-kız evlendi ve birlikte yaşamaya başladı. Sapkın adamın başka bir suç nedeniyle cezaevine girmesi ve hapishanede edindiği bir arkadaşına tüm olan biteni anlatması tüm olayın ortaya çıkmasını sağladı. Yürütülen soruşturma sonrası iki kız kardeş de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil gelin Amanda McClure öldürdüğü eşi  McGuire'ın annesi Karen Smith'ten özür dileyip affedilmesi için yalvardı. Oğlu vahşice öldürülen acılı anne, "O, kız kardeşi ve babası cehenneme gidecek. Onları affedemem" diyerek bu isteği reddetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89