• BIST 10327.23
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Ebubekir Sofuoğlu: ''Üniversiteler fuhuş yuvası dediğimi ispatlasınlar her bedeli ödemeye hazırım''

Ebubekir Sofuoğlu: ''Üniversiteler fuhuş yuvası dediğimi ispatlasınlar her bedeli ödemeye hazırım''
Akit Tv'de yaptığı konuşma ile bir anda tüm Türkiye'nin konuştuğu isim haline gelen Ebubekir Sofuoğlu Referansmedya.com'a konuştu

Referans Medya / Yılmaz Bilgen

Sakaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Porof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Akit TV'de eğitim içerikli ''Derin Kutu'' isimli proğrama katıldı. Sofuoğlu'nun eğitim ve devamlılık konusunda sarf ettiği sözlerin arasında geçen ''Fuhuş yuvası'' ifadelerini üniversiteler için kullanıldığı belirtildi. 

Her bedeli ödemeye hazırım

Ebubekir Sofuoğlu Referansmedya.com'a yaptığı açıklamada, ''Sözlerinin anormal biçimde çarpıtıldı ve üniversiteler ifadesi geçmeyen ve net olarak üniversite çevresinde yer alan fuhuş amaçlı yerleri kast ettiğim sözler nedeniyle linç kampanyası başlatıldı. Herkes konuşmayı izlesin. Konuştuğum esnada sözüm kesildi ve ben özellikle apart vurgusu yaparak fuhuş yuvaları ibaresini kullandım.. Şayet ben üniversiteler için bu ifadeleri kullanmışsam her tür bedeli ödemeye razıyım kesiyorlar. Tek ricam herkes o videoyu izlesin ve benim ne dediğimi dinlesin'' dedi.

İspat etsinler

İftiraya uğradım ve söylemediğim sözler üzerinden linç ediliyorum'' diyen Sofuoğlu, "Bu iftirayı sahiplenen herkes yanlış yapıyor. Benim ağzımdan çıkmayan bir ifade nasıl böyle bir saldırı aracı olabilir. Ben böyle bir cümle kurmadım. İma dahi etmedim. Kullandığımı söyleyenler ispat etsin'' şeklinde konuştu.

İşte  Ebubekir Sofuoğlu'nun tartışılan video kaydında kullandığı ifadeler:

"Efendim üniversite şehirleri geliştiriyormuş da falan da filan da. Yalan. Böyle bir şey yok. Bütün Türkiye'de üniversitelerin yerleştiği yerler Nişantaşı'na döndü. Bizim kanalizasyonu bile ıslah edilmemiş bir yerden yürür giderdik. Serdivan Sakarya gelsin görsünler. Yapılar, Cumhurbaşkanımız da vurguladı nerdeyse fuhuş yuvasına döndü. Gördüğüm var. İstisna değil ve ben derse devamları söylüyorum. Derse devam yüzde 30 yüzde 40. Apartlar, gelin gezdireyim. Oradaki komşuları gezdireceğim, komşular, emlakçılar size söyleyecek. 27 yıldır üniversitede ders veriyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89