• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Cübbeli Ahmet, Pelikan yapılanması için "İfsad edici, Sabetaistlerin şerri" dedi

Cübbeli Ahmet, Pelikan yapılanması için "İfsad edici, Sabetaistlerin şerri" dedi
Cübbeli Ahmet olarak tanınan Mahmut Ünlüoğlu, Pelikan yapılanması ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Referans Medya

Cübbeli Ahmet'in şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.
Cübbeli, sosyal medya hesabından 27 Nisan 2017 yılındaki programının videosunu, "Siz ördek nedir bilmezken, biz Pelikanı teşhis etmiş, Yalı Ehli’nin ifsâdâtını çok önce söylemiş ve arkalarındaki Sabetaistlerin şerrinden uyarmıştık!" notuyla paylaştı.

Cübbeli Ahmet'in referans gösterdiği video konuşmasında, "Müslümanlar şuurlu olalım" uyarısı yaptıktan sonra, “Adam bu kafadaki gazeteciler, yalakalar çıkmışlar milleti uyuşturmaya çalışıyor. İsrail ile ABD ile, İngiltere ile iyi geçinelim. Ulan zaten adam bütün FETÖ’yü bilmem neyi onlar kurdurdu burada. PKK’ya onlar silah veriyor. İyi geçinelim edelim de nereye kadar ne yapacağız ya? Görmüyor musun ABD komutanı PYD ile, resmi var orada. Başlarına geçmiş. En büyük teröristlerden… Türkiye’de bu kadar şehidimize sebep olmuş teröristlen yan yana herifler. Hala çıkmış diyor ki, Mavi Marmara’dakiler manyaktı, bilmem ne… Kripto salak. Böyle kripto salaklar var şehitlere manyak diyen. Bunların arkasında sabetaycılar var" sözlerini kullanıyor.

Cübbeli'nin konuşmasında 'yalı' vurgusu

Cübbeli Ahmet, FETÖ bitti sanmayın diye başlayan o konuşmanın devamında şu ifadeleri kullanıyor:
 

"FETÖ bitti zannetmeyin, FETÖ bitse Yahudi bitmez. FETÖ’yü kullanan kimdi, MOSSAD, CIA. FETÖ biterse MOSSAD, CIA bu para, bu güç varken, bu millette de bu para, karı zaafı varken, birilerini bulup taşeron yaparlar mı? Yaparlar… Onun için FETÖ bitti diye sevinmeyelim, FETÖ’den başka şimdi kimi kullanacaklar, acaba bunların arkasında kimler var; hangi sabataycılar, hangi milyon dolarlık aylık bütçelerle, hangi yalılarda, villalarda, hangi planlarla, tezgahlarla, masa başında oturmak suretiyle hangi Müslümana hangi kumpaslar hazırlanıyor? Şu anda mevzuumuz budur. Yakında göreceksiniz, cemaatlerin tümüne karşı farklı hareketler çekilecek. Sizi Allah için uyarıyorum."

2e4a33cc-e664-4d58-837b-f966089d681f.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89