• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Çok azdık şükretmeyi unuttuk

Çok azdık şükretmeyi unuttuk
Hülya Koçyiğit'in damadından ilginç çıkış: 'İyice azıp şükretmeyi unutmuştuk. Bu bize ders olsun.'

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'dan 'koronavirüsü bize muhasebe yapma imkanı sundu herkes hayatını sorgulamalı' çıkışı geldi.  Alkoçlar kişisel sosyal medya hesabından, 'Herkeste bir yarış, şükretmeyi unuttuk. Bu bize büyük bir ders olsun. Allah hepimize yardım etsin' paylaşımında bulundu. 

Otur evinde sade yaşa

Sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit'in kızı Neslişah'la evlenen Ender Alkoç aynı zamanda Diriliş Ertuğrul dizisinin Başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ında kayınpederi olma özelliği taşıyor. Ender Alkoç özeleştiri niteliği taşıyan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 'Hayat bize ‘Otur evinde, sade yaşa, unuttuğun şükretmeyi hatırla, gösterişten vazgeç diyor. “Bir kudurmuştuk, bir kudurmuştuk ki… Evlenme teklif etti partisi, sözümüz olacak partisi, nişan yapacağız en iyi yerde olmalı, düğünümüz var aman rezil olmayalım; paraşütle mi atlasak, Tarkan mı çıksın, Jennifer Lopez mi?

Çok azdık ve kudurduk 

Yok en değişik bizimkisi olsun. Hamileyim, bebeğimin cinsiyeti belli oldu partisi… Doğurmadan bebek geliyor partisi. Doğurana kadar odayı Versay Sarayı’na çevirmeler. Baby shower, dişi çıktı, yaş günü ve daha liste uzun. Çok azdık ve kudurduk, dünya bize ‘Otur evde, sade bir hayat yaşa, şükretmeyi, unuttuğun sağlığın, gösteriş yapmaktan kaçırdığın zamanın, hayatında abarttığın her mananın muhasebesini yap’ dedi. Yapıyor muyuz? Yapalım bence…

Şükretmeyi unuttuk

Yaşam tarzımızdan, konuşma şeklimize kadar bir abartı, bir şımarıklık. Ne oldu o mütevazı Türk milletine. Herkeste bir yarış, şükretmeyi unuttuk. Milyon dolarların olsa ne fayda; hadi gidelim tatile. Avrupa mı, Asya mı? İşte elini yüzünü yıkar oturursun evde. Ne kaldıysa dolapta pişirir yersin. Lokantalarda yemek beğenmeyen, aşcı, garson azarlayan, makyaj görüntüsünü Instagram’da paylaşanlara ne oldu? Bu bize büyük bir ders olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun…”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89