• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Çocuk tacizcilerine 48 gün nikahlı evliliğe 15 yıl ceza

Çocuk tacizcilerine 48 gün nikahlı evliliğe 15 yıl ceza
Türkiye'de nikah kıyıp düğün yapmasına rağmen binlerce kişi, küçük yaşta evlilik suçlaması ile 4 ila 15 yıl hapse mahkum edildi. Eskişehir'de yaşanan korkunç taciz olayının failleri ise 48 günlük hapsin ardından tahliye edildi.

Haber: Referans Medya

Türkiye’de tarafların anlaştığı ve düğün dernekle evlendirilen binlerce kişi AB uyum yasaları çerçevesinde yıllarca hapse mahkum edilirken 14 yaşında ki çocuk tacizcisi anne ve sevgilisine 48 gün ceza verildi. Mağdur baba karara itiraz etti. 

Eskişehir'de yaşanan kan dondurucu olayda Ö.A isimli bir anne 14 yaşındaki kızını yasak aşk yaşadığı sevgilisi ile birlikte olmaya zorladı. Evinden 3 çocuğunu alarak bir otelde H.H.K isimli sevgilisiyle buluşan anne Ö.A, 14 yaşında ki kızını sevgilisi ile kaldığı odaya getirip o şahısla birlikte olmasını istedi. Dava dosyasında yer alan bilgilere göre, sevgilisi ile kaldığı odaya getirdiği kızının zorla elbiselerini çıkaran Ö.A kızının istismarını ise canlı izledi.


Kızının videolarını çekip gönderdi


 Hürriyet Gazetesi'nde yer alana habere göre daha sonra kızının uygunsuz video ve fotoğraflarını çeken anne Ö.A, bu kayıtları sevgilisine gönderdi. Mağdur olan 14 yaşındaki çocuk, olayı okulda rehber öğretmenine anlattı ve öğretmenin suç duyurusu ile dava açıldı. Sapkın anne Ö.A. ve sevgilisi H.H.K, 6 Mart'ta tutuklandı. Savcılık, anne ve sevgilisine 'çocuğa karşı cinsel taciz', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'çocuğun cinsel istismarı', 'tehdit', 'kişiyi hürriyetin yoksun bırakma' suçlarından Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Haklarında 43'er yıl hapis cezası istendi.


Anne her şeyi itiraf etti


Kızını sevgilisine peşkeş çeken sapkın kadın ifadesinde, suçunu itiraf ederek olayı bütün ayrıntılarıyla anlattı. Kadının sevgilisi H.H.K. ise tüm iddiaları reddetti.

 

Mahkeme serbest bıraktı

 

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 22 Nisan'da sanıklar Ö.A. ve H.H.K. ile ilgili tutukluluk incelemesi yaptı. Mahkeme, ‘48 gün tutuklu kalan 'sanıkların üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, tutuklu kaldığı süre nazara alınarak' adli kontrol şartıyla tahliyelerine’ karar verdi. Mağdur kızın babası, tahliye kararının kaldırılması için Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89