• BIST 9524.59
  • Altın 2491.578
  • Dolar 32.5711
  • Euro 34.7377
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

CHP üyeleri cami tadilatı için seferber oldu

CHP üyeleri cami tadilatı için seferber oldu
Muğla'nın Fethiye ilçesinde CHP yönetimi camilerin inşaat işleri için yardım faaliyeti başlattı. CHP'liler İlçe merkezi ve çevre köylerde boya ve tadilat ihtiyacı olan camilerde gönüllü çalışmaya başladı.

Referans Medya

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı yaz dönemi sosyal faaliyetleri kapsamında ilçede tamir ve boya ihtiyacı olan camileri tepsit ederek yenilme kararı aldı. Fethiyehaber.com haber sitesinde yer alan habere göre CHP Fethiye İlçe başkanı Mehmet Demir ve ilçe yönetim kurul gereği harekete geçen partililer Fethiye’deki mahalle muhtarlarıyla görüştü ve yardım ihtiyacı olan camilerin listesini hazırladı. İlk planda 11 caminin tamir-tadilat işlerini gidermek üzere harekete geçen CHP İlçe Örgütü, Hacı Nuri Dirlik ve Arpacık Köyü Nif Mahalle Camilerinin tamir- tadilat- boya işlemlerini tamamladı. 

Amacımız şov yapmak değil

Camilere yönelik tamir-tadilat projesini başlatan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir faaliyetlere bizatihi katılarak cami boyadı. Mehmet Demir cami tamir- tadilat projesi için yaptığı açıklamada, ''İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları ile belediyemizin, partililerimizin de destekleriyle ihtiyacı olan camilerimizin tamiratlarını yapıp boyamaktayız.  Köy halkıyla da yemek sofrasında buluşup duygusal anlar yaşadık. İnsanlarımıza dokunmaya, daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Mahalle bakkallarının veresiye defterlerini kapatma projesi gibi Fethiye’de bir öncülük yapalım, dedik. Camilerimizin pırıl pırıl tertemiz olmasını istiyoruz. Bu projenin Türkiye’de örnek olmasını istiyoruz. Amacımız kesinlikle siyasi bir şov yapmak değil, örnek olmaktır” dedi. Fethiye Nif-Arpacık mahallesi sakinleri de CHP’li başkana çok teşekkür ettiler.

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89