• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Cami duvarına bevledip uyaranları darp ettiler

Cami duvarına bevledip uyaranları darp ettiler
Bolu'da cami duvarını tuvalet olarak kullanan 4 kişi kendilerini uyaran 2 gence saldırıp darp ettiler.

Referans Medya

Bolu'da  cami duvarına tuvaletini yapan kişiyi uyaran genç ve beraberindeki arkadaşı saldırıya uğradı. Seyir halinde iken olayı görüp araçlarını durduran ve cami duvarına bevledenleri uyaran 2 gence, 2'si kadın 4 kişi, tekme tokat saldırdı. Gece saatlerinde yaşanan arbede bir mahalle sakini tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Olay Bolu merkezde yer alan Sümer Mahallesi’nde yaşandı. Çirkin fiilin yaşandığı bölgeden aracıyla geçen bir genç, Sümer Merkez Camisi’nin duvarına tuvaletini yapan kişiyi görerek durdu. Genç, tuvaletini yapan kişiye, "Caminin tuvaleti var. Duvarına tuvaletini yapma" diyerek uyardı. Bunun üzerine 2’si kadın 4 kişi, gence ve yanında bulunan arkadaşına tekme tokat saldırdı. Saldırganlar bir yandan kendilerini uyaran genç ve yanındaki arkadaşını tekme ve tokatla darp ederken diğer yandan ellerine geçirdikleri fayans parçalarını da üzerilerine fırlattı.

Kafasına şişe attı

Fiili saldırının devam ettiği esnada 4 kişilik saldırgan gruptan biri 'Cami duvarına bunu yapmayın'' diyen kişinin kafasına şişe fırlattı. Başına şişe isabet eden genç yaralanarak aracın üzerine yattı. Saldırgan ekipte yer alan bir kadın yaralı halde otomobilin üzerine yatan gencin başına peş peşe yumruk attı. Hırslarını alamayan kişiler kendilerini uyaran gençlerin otomobiline tekme attı. Taraflar daha sonra otomobillerine binerek olay yerinden ayrıldı.

Aldıkları darbelerle yaralanan gençler hastanede rapor aldı. Kavgaya karışan kişiler polis merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89