• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Barış Atay Bakırköy’de bir grup tarafından dövüldü

Barış Atay Bakırköy’de bir grup tarafından dövüldü
PKK uzantısı HDP listesinden Milletvekili seçilen ve daha sonra Türkiye İşçi Partisi’ne geçen Barış Atay Bakırköy’de bir grup tarafından darp edildi. 

Haber: Referans Medya

Olay gece yarısı Barış Atay’ın Bakırköy’de gittiği bir mekandan çıktığı sırada ve 1.30 sularında meydana geldi. TİP’li Atay ve beraberindeki 5 kişi ile başka bir grup arasında yaşanan tartışma kavganın kavgaya dönüştüğü belirtildi.

HDP’den milletvekili seçilen Atay’ın kendisine 'vatan haini' diyen kişilerin darbeleriyle yere düştüğü açıklandı. Barış Atay’ın olayın ardından hastaneye kaldırıldığı ve kaburgalarında kırık şüphesiyle tedavi altına alındığı gelen bilgiler arasında. Yaşanan tartışma ve kavga sonrası diğer grubunda olay yerinden ayrıldığı kaydedildi. 

Radikal çıkışları ve farklı zamanlarda gündeme gelen tehditleriyle dikkat çeken Barış Atay, olayla ilgili şikâyetçi olacağını belirtti.

Yaşanan olaya ilk tepki HDP, TİP başta olmak üzere Ahmet Şık, Ahmet Ümit, Barış Yarkadaş gibi isimlerden geldi. 

''Acımak yok’’ diye tehdit etmişti

Barış Atay kişisel sosyal medya hesabından farklı zaman dilimlerinde ağır tehdit mesajları yazdı. TİP’li Atay bir paylaşımında; 

''Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle “torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz” falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!’’ ifadelerini kullanmıştı.

En son İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya benzer içerikte bir göndermede bulunan Atay; , "Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın. Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız" dedi. Süleyman Soylu’nun cevabı ise yine sosyal medya üzerinden geldi ve cevap olarak şu ifadelere yer verildi:


"Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da senden tam tecavüzcü olur... Tuma’nın kollayıcısı, dikkat yakalanma..." 

Barış Atay'ı garsonlar mı dövdü ?

Barış Atay olayı ile ilginç bir iddia Radyo Trafik sunucusu Cenk Sarıkaya'dan geldi. Sarikaya, Twitter hesabından Barış Atay'ı garsonların dövdüğünü yazdı.

Sarıkaya, Barış Atay'a da dürüstçe olan biteni çık açıkla çağrısı yaptı.

 

whatsapp-image-2020-08-31-at-14-03-50.jpeg


Barış Atay Kimdir ?

Barış Atay Mengüllüoğlu, 1981 yılında Almanya, Wilhelmshaven'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya'da tamamlayan Atay, 1999 yılında girdiği Çukurova Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nü 2003'te bıraktı ve 2004'te Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi, 2009'da eğitimini tamamladı.

Birçok profesyonel tiyatro oyununda, TV dizisinde ve sinema filminde rol alan Atay, Kadıköy Emek Tiyatrosunun ve Barikat Filmin kurucularındandır. Eksik ve Aden isimli iki sinema filminin yönetmenliğini üstlendi. TİP Kurucu Meclis Üyesi, Oyuncular Sendikasının kurucu üyelerindendir. Hacı ve Şöhret adlı dizilerinde, ayrıca Kavuk ve Zincirbozan adlı filmlerde de rol aldı. Adını duyurduğu karakter ise Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Saffet ile oldu.
Atay, 2018 Türkiye genel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi'nden milletvekili adayı oldu. 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarına göre Hatay milletvekili seçildi. 11 Ekim 2018 tarihinde Türkiye İşçi Partisi'ne geçti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89