• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ankara'da esrarengiz ölüm: Bina garajında 3 gencin ölüsü bulundu

Ankara'da esrarengiz ölüm: Bina garajında 3 gencin ölüsü bulundu
Ankara Pursaklar mahallesinde bir binanın garajında ölü bulunan gençlerle ilgili ilk açıklama alkol ya da gaz zehirlenmesi şeklinde oldu.

Referans Medya

Ankara Valiği'nden gelen açıklamada, "İlk incelemede şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri tespit edilmiştir" denildi.

Ankara'nın Pursaklar ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'ndeki 3 katlı apartmanın garajında ölen 3 gencin cenazesi bina sakinleri tarafından fark edildi. Sabah erken saatlerde 3 gencin ölüsünü gören apartman sakinlerinin polise haber verdiği ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.

3 genç hayatını kaybetti

Ekipler, binanın kapalı garajında 25 yaşındaki Hüseyin Şahinoğlu ve Halil İbrahim Altıntaş ile 24 yaşındaki Burak Karakoç'u hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede 3 gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Garaj havalandırılması kapatılmış

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler, Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Araçlar da detaylı inceleme için emniyet otoparkına çekildi. Garajın havalandırma penceresinin kartonla kapatılmış olması dikkati çekti. 

Zehirlenme şüphesi

Gençlerin, Şahinoğlu'nun oturduğu apartmanın kapalı otoparkında ısınmak için çalıştırdıkları iki otomobilin egzozundan zehirlendikleri şüphesi üzerinde duruluyor.

Valilikten açıklama yapıldı

Ankara Valiliği, 3 gencin ölümüyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "02.01.2021 günü saat 08.10 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar sonucu Pursaklar ilçesi, Orhangazi Caddesi’nde bulunan bir binanın kapalı otoparkında bir otomobilin etrafında 3 erkek şahsın hareketsiz yattığı görülmüş, 112 ekiplerin yaptığı ilk kontrollerde şahısların hayatlarını kaybettiği anlaşılmıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın bilgisi dahilinde, adli tabibin yaptığı ilk incelemede şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri tespit edilmiş ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı bildirilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89