• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Adı taciz olayı ile anılan yazar İbrahim Çolak veda mesajı yazıp intihar etti

Adı taciz olayı ile anılan yazar İbrahim Çolak veda mesajı yazıp intihar etti
Taciz suçlamalarının ardından veda mesajı yayınlayan İbrahim Çolak'ın intihar ettiği öne sürüldü

Referans Medya

Ankara'da uzun yıllardır faaliyet yürüten İhtiyar Kitabevi'nin sahibi İbrahim Çolak paylaştığı intihar notunun ardından hayatına son verdi. Gün içerisinde sosyal medya ortamında İbrahim Çolak'ın da isminin geçtiği #uykularınızkaçsın, #metoo ve #ProtokollüTaciz başlıkları altında etiketler açıldı. Twitter'da @LeylaSalinger isimli kullanıcı ise İbrahim Çolak için, '' Belki sizin de dilenecek bir özrünüzü vardır ne dersiniz, var mı böyle bir planınız ? diye yazdı. Sosyal medya ortamında benzer taciz iddiaları devam ederken akşam saatlerinde İbrahim Çolak, ''Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım'' sözleriyle başlayan intihar öncesi notunu paylaştı.

Eşimin evlatlarımın yüzüne bakamam

''Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, 'kendimize yakışanı yapalım' düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum" 

Yakınları doğruladı.

Yayınlanmış bir çok kitabı bulunan yazar İbrahim Çolak'ın yakın tanıdıkları olayı doğrularken Gazeteci İsmail Kılıçaslan, "İbrahim Çolak intihar ederek son verdi hayatına. Ne diyeyim, ne yazayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiç bir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı... Çok üzgünüm." ifadelerinin yer aldığı bir mesaj yayınladı. Eski Ak Parti Milletvekillerinden Aydın Ünal'da olayı doğruladı ve "İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağolsun" sözleriyle olayı doğruladı.

İfşacı kadın FETÖ'cü çıktı

İbrahim Çolak'ın intiharına sebep olarak gösterilen @LeylaSalinger isimli Twitter hesabının intihar olayının duyulması ile hesabını kapattığı görüldü. Süper Haber, Leyla Salinger isimli kullanıcının arşiv mesajlarında FETÖ terör örgütü ve elebaşısı ile bir çok destek paylaşımında bulunduğunu yazdı. Süper Haber sitesi ayrıca şahsın gerçek isminin Gültennur Batmaz olduğunun tespit edildiğini ve İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olduğunu belirtti.

259956-600x600-4e7q.jpg

FETÖ ve PKK destekçisi paylaşımlar yaptı

Terör örgütü lideri "Fethullah Gülen'in yakalama kararına, ''İstanbul 3. sulh ceza hakimliğinin ben çapına, bağımsızlığına tüküreyim" sözleriyle karşı çıkarken PKK'nın hendek provokasyonu içinde şu ifadeleri kullandı:

''Kürdistan'a attıkları bombalar, bodrumlarda diri diri yaktıkları insanlar, İşid'e sağlanan aleni lojistik ve her türlü destek...''

ekran-resmi-2020-12-11-00-e6wu.png

Olay sonrası sosyal medya da yüzlerce yorum yapıldı ve hukuki yollar yerine böyle bir yöntemle İbrahim Çolak'ın ölümüne sebebiyet verdiği iddia edilen Gültennur Batmaz'ın yargılanması istendi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89