• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

ABD'de içine şeytan kaçmış denilen 4 yaşındaki kız çocuğu engizisyon işkencesiyle öldürüldü

ABD'de içine şeytan kaçmış denilen 4 yaşındaki kız çocuğu engizisyon işkencesiyle öldürüldü
Amerika'da şeytan çıkarma ayini adı altında sistematik işkence seanslarına maruz bırakılan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Referans Medya

Vahşi cinayet Amerika'nın Missouri eyaletine bağlı Lincoln kasabasında işlendi. Şeytan tarafından ele geçirildiği söylenen 4 yaşındaki Jessica Mast isimli kız çocuğu, komşularının düzenlediği engizisyon benzeri ayinle öldürdü.

Ebeveynler suça ortak

Jessica Mast'ın anne ve babası polise verdikleri ifade de, ''komşuları 35 yaşındaki Ethan Mast ve 21 yaşındaki Kourtney Aumen, bizi küçük kızımızı şeytanın ele geçirdiğine ikna etti'' anlattı. Talihsiz kızın 29 yaşındaki annesi Marry Mast yaşananları ''Muazzam bir tanrı mucizesi'' olarak tanımladı.

İşkence edilerek öldürülen kızın babası James Mast ise, ''Kızının öldürülmeden önce komşuları tarafından iki hafta boyunca işkenceye maruz bırakıldığını aktardı. Ben ve karım, kendi kızımıza cinsel tacizde bulunmaya zorlandık diyen baba James Mast, aksi halde bizi de döveceklerini hatta öldürecekleri tehdidinde bulundular'' şeklinde ifade verdi. Baba Ethan Mask ayrıca evlerine kamera yerleştiren komşularının kendilerini takip etiğini de sözlerine ekledi.

images-001.jpg

                               Baba Ethan ve anne Marry Mast

Deri kemerle dövdüler

İşkence edilerek işlenen cinayete ilişkin hazırlanan polis raporunda 4 yaşındaki kız çocuğunun vücudunun morluk içerisinde olduğu, Ethan Mast ve Kourtney Aumen tarafından deri kemerle dövüldüğü bilgisi yer alıyor. Cinayet ve işkence suçlusu komşular, Jessica'yı daha sonra buzlu gölete batırdıklarını itiraf etti. Raporda ayrıca anne Marry Mast de kızının buzlu gölete batırılmasını izlediği kaydediliyor.

d3272202-3b51-49fc-8c0b-cae84af58c17.jpg

                                                                                                  Katil komşular:  Ethan Mast ve Kourtney Aumen

Aynı kiliseye gidiyorlar

Polis açıklamasında cinayetin bir tarikat eylemi olmadığı ancak “dini nitelik taşıdığı belirtildi. Olayı inceleyen polis memuru Chris Wilson, işkence ve cinayetin faili komşular ve öldürülen kızın anne-babası aynı kiliseye gidiyorlar. James Mast’e, ailesine bunun yapılmasına nasıl izin verdiğini sorduk biz verdiği cevap, komşularımız karımın içinde de şeytan bulunduğunu, eğer icabına bakılmazsa çocuklarımızın da onun gibi olacağını söylediler. Ben ya da eşim olaya müdahale edip çocukları rahatlatmaya çalışmayı günah işlemek ve şeytanın gazabına uğramak olarak düşündük'' şeklinde oldu dedi.

Cinayet kurbanı Jessica Mast'ın anne ve babası da suça ortak oldukları gerekçesiyle tutuklandı. Yetkililer ailenin diğer 2 çocuğunun koruma altına alındığını açıkladı.

Ethan Mast ve Kourtney Aumen saldırı, cinayet ve cinsel taciz suçlaması ile hapse atıldı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89