• BIST 9889.76
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Aamir Khan Niğde’de Bollywood filmi çekecek

Aamir Khan Niğde’de Bollywood filmi çekecek
Bollywood sinema sektörünün en önemli isimlerinden Hintli oyuncu Aamir Khan, çekeceği yeni film için Niğde'ye geldi

Referans Medya

Aamir Khan'ın 1994 ABD yapımı 'Forrest Gump' filminin bir yeniden uyarlaması olan 'Laal Singh Chaddha'nın'' pandemi sebebiyle yarım kalan çekimlerini Niğde'nin Çamardı İlçesinde bulunan Aladağlar ve Demirkazık dağında tamamlayacağı belirtildi.

Niğde Valisi ziyaret etti


Hintli Aamir khan'ı kaldığı otelde ziyaret eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Amir Khan’ın başrolde olduğu bir filmin bir bölümü ilimizde Demirkazık bölgesinde çekilecek. Milyonlarca kitleyle buluşacak bir filmin bizde çekiliyor olması ilimiz açısından çok önemli. İlimizin tanıtılması açısından çok önemli. Bu filmin çekimi sırasında gerekli desteği göstereceğiz, her türlü yardımı yapacağız. Daha önce ilimizde 'Mavzer' filmi çekilmişti. İnanıyorum ki bunların devamı gelecek. Niğde ve Aladağlar, Demirkazık bölgesi film çekimi açısından da marka haline gelecek. Yaptığımız marka şehir projesinde de marka yüzümüz, Demirkazık Dağı idi. Demirkazık özelliğine uygun olarak film yapımcılarını cezbediyor. Bu filmi gören kitleler, bu bölgeyi görmek isteyecekler. Bu film çekildiği zaman, Demirkazık bölgesi, dünyada tanınır hale gelecek. Hintliler açısından bir destinasyon olacağına inanıyorum. Şu anda ekip nerelerde çekim yapacaklarını tespit ediyor. Demirkazık bölgesini tespit etmiş durumdalar' diye konuştu.

300 kişilik ekip geliyor

Vali Şimşek tarafından yapılan bildirimde, Khan'ın 300 kişilik film ekibi ile Ekim ayı içerisinde yaklaşık Niğde'ye geleceği ve çekimlerin 45 gün süreceği ifade edildi. Niğde Valisi, Aamir Khan'ın kendisine Niğde ve yöresini çok beğendiğini ilettiğini, özellikle bir savaş sahnesinin bölgede çekilmesinin planlandığını aktardı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89