Yetiştirme yurdunda kalan genç kızları uyuşturucu ve fuhuş bataklığına çektiler

Aile bağları zayıf ya da hiç olmayan genç kızları önce uyuşturucuya alıştırıp daha sonra açtıkları fuhuş evlerinde pazarladılar.

Referans Medya

Ankara'da aralarında kadınlarında bulunduğu fuhuş çetesine operasyon yapıldı. Şebekenin tuzağındaki genç kızlar kurtarıldı.

Yetiştirme yurtlarında kalan genç kızlara tuzak

Sabah gazetesi haberinde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü'nün organize faaliyeti tespit ettiği belirtiliyor. Yetiştirme yurdundan çıkan kızları uyuşturucuya alıştırıp daha sonra pazarlayan şebekenin belirlenmesi sonrası operasyon yapıldığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi. 

Fuhuş evleri ortaya çıktı

 Yurttan yeni çıkmış, aile bağı hiç olmayan ya da zayıf durumdaki kızları hedef alan şebeke üyelerinin Ankara Yenimahalle'de fuhuş amaçlı kurduğu evler ortaya çıkarıldı. Önce uyuşturucu madde bağımlısı haline getirilen kızların daha sonra borçlandırılarak fuhuşa zorlandığı öğrenildi. Fuhuş evlerinde bulunan genç kızların borçlandırılıp, dövüldüğü bilgisi verildi.

Sürdürülen teknik takip sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde, İnsan Ticareti ve Fuhşa teşvik suçlarından E.K. E.D. E.G. M.B. O.D. O.K. S.B. ve Y.B. eş zamanlı operasyonlarla kıskıvrak yakalandı.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki