Tüm silahlarimiz Azerbaycan'ın emrindedir

Ermenistan ve Azerbaycan arasında yaşanan gerginlik devam ederken, Türkiye'den Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir Azerbaycan'a dostluk mesajı ve desteği yinelendi.

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandıracağını belirterek, "Mevcut sistemlerin de modernizasyonu, bakım onarım ve eğitim faaliyetleri konularında birlikte çalışacağız. SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan’ın emrindedir" mesajını paylaştı.

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandıracaklarını açıkladı.

"Savunma sanayiimiz SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan’ın emrindedir!" diyen Demir, şu mesajları paylaştı:

"Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandırmanın yanında, mevcut sistemlerin modernizasyonu, bakım onarım ve eğitim faaliyetleri konularında birlikte çalışacağız.

"SAVUNMA SANAYİİNDE İŞBİRLİĞİNİ GÖRÜŞTÜK"
İki kardeş ülkenin bir kez daha Tek Yürek olduğunu bütün dünyaya göstermemiz gereken bir dönemde, savunma sanayiinde de işbirliği konularımızı görüştük.
Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ordu Komutanı Kerem Mustafayev ile Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov’u misafir ettik."

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki