Putin'in gizlediği milyar dolarlık süper lüks saray ifşa edildi

Fiziki yapısı ve pahalı iç dizaynı ile dikkat çeken saraya ait görseller muhalif isim Navalnıy'e ait site tarafından paylaşıldı.

Krasnodar’ın Gelencik Koyu’nda bulunan sarayın 1.3 milyar dolar değerinde olduğu belirtiliyor. Aleksey Navalnıy’ın şahsi Youtube kanalında yayımlanan görüntüleri kısa sürede 26 milyondan fazla kişi izledi.

16 bin metrakerelik alanda inşa edildi

 Şüpheli zehirlenmenin ardından Berlin’de tedavi gören ve yeniden ülkesine dönen Aleksey Navalnıy, Moskova’ya inişinin ardından havalimanında girdiği pasaport kontrolünde gözaltına alındı. Rus muhalifin tutuklanmasının ertesinde Navalnıy'e ait Yolsuzlukla Mücadele Vakfı, Putin’in süper lüks saraya ait görüntüleri servis etti. Sözkonusu videoda olağanüstü doğa güzelliğe sahip sarayın 18 bin metrekarelik alanda kurulduğu ve birde gizli kaçış tüneline sahip olduğu belirtiliyor.

Putin akıl hastası

Kırım Haber Ajansı haberine göre Karadeniz’e sıfır noktada yer alan Gelencik Koyu’ndaki Putin’e özel arazi, 2500 dönümlük devasa bir alanda kilise, amfitiyatro ve çok sayıda özel konut var. Aleksey Navalnıy, saraya ilişkin bilgiler yanında Putin için, “akıl hastası, zenginlik ve lükse kafayı takmış durumda” ifadelerini kullandı.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki