Noel kutlaması için villa kiralayanlara Erdoğan'dan kötü haber! ''İzin verilmeyecek''

Otellerde tertiplenen yılbaşı eğlencelerine yasak getirilmesi sonrası villalarda tertiplenen yılbaşı partilerine de izin verilmeyeceği açıklandı.

Referans Medya

Özellikle büyükşehirlerde yılbaşı eğlenceleri için aşırı ilgi nedeniyle kiralık villa kalmadığı belirtiliyor. 4 gün sürecek kısıtlama ve toplu eğlence yasaklarını delmek isteyenlerin çok sayıda villa organizasyonu yaptığı ve bu kapsamda dansçı, dansöz ve DJ kiraladığı ortaya çıktı. 

Hürriyet gazetesinin yer verdiği habere göre günlük kira bedeli 600 TL ile 4 bin TL arasında değişen vilların tamamı kiralanmış durumda. Billa kirası yanında yılbaşı gecesi için dansçı, dansöz ve DJ hizmetlerinin maliyeti de 600 ile 1500 TL arasında değişiyor. Büyük kentlerde bu amaçla villa bulmanın oldukça zorlaştığı ve aşırı talep nedeniyle kiraların olağanüstü arttığı kaydediliyor.

Erdoğan 'müsaade edilmeyecek' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan villa organizasyonları ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Bu tür partiler otellerde villalarda olsun... Bütün güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil'' şeklinde konuştu.

Erdoğan, ''İstihbaratımız nerede bu tür şeyler olduğunu tespit ederse gerekli operasyonu yapar. İnsanımızın hayatı her şeyin ötesindedir. Bu tür şeylere fırsat vermeye niyetimiz yok. Devletsek devlet olarak görevimiz insanımızın sağlığını hayatını korumaktır. Sonra Allah göstermesin herhangi bir şey olduğu zaman ne diyecekler? Devlet tedbirini almadı, gerekeni yapmadı diyecekler. Buna fırsat veremeyiz.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki