Muhammed bin Selman'dan Maldivler'de fuhuş partisi

Suudi Arabistan'ın gölge kralı Muhammed bin Selman, Maldivler'de yakın arkadaşları ile birlikte kiralanan 150 manken eşliğinde 1 haftalık fuhuş, eğlence partisi düzenledi.

Referans Medya


Suudi Arabistan'da hanedan yapısı ve yönetim hiyerarşisini değiştirerek tahtın varisi durumuna gelen Muhammed bin Selman'ın Maldivler'de 50 milyon dolara özel bir ada kiralayıp parti düzenlediği ortaya çıktı. Gazeteci Bradley Hope ve Justin Scheck'ın birlikte yazdığı Kan ve Petrol ( Blood and Oil) kitabında fuhuş partisinin tüm detayları paylaşıldı. Velaa adasını 50 milyon dolar karşılığında kiralayan Veliaht Prens'in 1 haftalık partisinde 300 kişi hizmet verdi ve kameralı telefon dahil tüm ses, görüntü kaydedicilerle adaya giriş yasaklandı. 

Mankenlere test yapıldı

Dünyanın en lüks ve pahalı tatil beldesi olan " Maldivler'deki Velaa adası Hint Okyanusu'nun mavi sularına bakan sütunlar üzerine inşa edilmiş yaklaşık dört düzine özel villadan oluşuyor. Mahallelerde özel güverte ve yüzme havuzlarının yer aldığı adaya M.Bin Selman ve arkadaşlarının tropikal kumsalda yapay ve kar fırtınasında eğlenebilmeleri için bir kar makinesi getirildi. Selman ve arakdaşları için önceden ayarlanan Rusya, Ukrayna, Brezilya gibi ülkelerden getirilen 150 model adaya getirilmeden önce bulaşıcı cinsel hastalıklarının olup olmadığını kontrol için tıbbi teste tabi tutuldu. 

Kendisini ödüllendirdi

Kral Selman'ın oğlu Muhammed'in bu partiyi verdiği tarih 2015 yılı Temmuz ayı. M.bin Selman aynı yıl yönetim şeması ve Suudi prenslerin yönetim hiyerarşisini alt üst ederek tahtın varisi amcasını safdışı bıraktı. Ülkenin Savunma Bakanlığı koltuğunda oturan Muhammed, bir çok prensi tutukladı. Suudi Arabistan'da bu dönem zarfında bazı gizemli ölümler yaşandı. Veliaht Muhammed Maldivler tatilini işte bu taht kavgasını sonlandırdığı dönem tek varisi olmayı garanti ettikten sonra ödül olarak düzenledi.  

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki