İstanbul'un sahibi benim diyerek polis otosuyla tur atan İranlı fenomen gözaltında

Türkiye'de yaptığı çılgınlıklarla bir çok kez haber olan İranlı, polis otosu ile gerçekleştirdiği gezinti sonrası gözaltına alındı.

Referans Medya

İstanbul'un sahibi benim diyen, virüs yasaklarına hiçe sayarak evinde çılgın parti düzenleyen ve bunu internet ortamında yayan, süper lüks aracıyla karpuz satan İran uyruklu sosyal medya fenomeni giriştiği son çılgınlık büyük tepki topladı. Büyük bir bahis sitesini yönettiği tespit edilen Milad Hatamabadi Farahani resmi polis otosu ile İstanbul'u turlamış, siren çalıp küçümseyici ifadeler kullanmıştı. Skandal olaya karışan polis görevden uzaklaştırıldı. İran asıllı Farahani ise İstanbul Kağıthanedeki evinde gözaltına alındı.

Yurtdışı edilecek

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerinin evinde gözaltına aldığı çılgın isimin Türkiye'ye girişinin "ihtiyaten engelli" olduğu belirtildi. Farahani göç idaresinde yapılan işlmlerin ardından Pendik Şehit Ozan Özen Ara Sevk Merkezine teslim edilecek. Türkiye'de büyük tepki çeken eylemlerde bulunan Milat Farahani'nin sınır dışı edileceği belirtiliyor. Skandal isim İran'da kendisi ile ilgili idam kararı olduğunu iddia etmişti. 

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki