Fransa'da Müslümanlara karşı cadı avı başlatıldı

İslam'a saldırı niteliği taşıyan söz ve eylemlerin odağı haline gelen Macron yönetimi Müslümanlara savaş ilan etti. Fransa İçişleri Bakanlığı bu çerçevede telefon ihbar hattı kurdu.

Fransa'da İslam düşmanlığı, sınır tanımamaya başladı. Müslümanların tüm değerlerine açıkça hakaret etmeyi özgürlük sayan devlet, bu sefer de Alo İslamcı hattı kurdu. Fransa'da yaşayan Müslümanları fişlemek için kurulan bu hat üzerinden, "İslamcı faaliyetlerde bulunanları ihbar edin" uyarısı yapıldı.

Bakanlık ihbar hattı kurdu

Fransa'da İslami değerleri çiğneyen karikatürlerin çizilmesini özgürlük olarak tanımlayan Macron'un açıklamalarından sonra çizimlerin devlet dairelerine yansıtılmasıyla devam eden süreç, Müslümanlara "cadı avı" uygulanmasıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Fransa İçişleri Bakanlığı, Müslümanların fişlenmesi için telefon hattı kurdu. Bakanlığın internet sitesi ve sosyal medya platformları üzerinden yapılan paylaşımlarla duyurulan telefon hattı için "Şiddetli radikalleşme ve İslamcılık. Tanıdığınız biri hakkında herhangi bir şüpheniz varsa, Ulusal Radikalleşme Yardım ve Önleme Merkezini arayın" denildi.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki