• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Netanyahu'dan Biden'a: Sivilleri korumak için elimizden geleni yapıyoruz

Netanyahu'dan Biden'a: Sivilleri korumak için elimizden geleni yapıyoruz
İşgalci İsrail kuvvetlerinin günlerdir sürdürdüğü hava saldırılarında 139 sivil şehit oldu.

İşgalci İsrail kuvvetlerinin günlerdir sürdürdüğü hava saldırılarında 139 sivil şehit oldu. Gelişmelere ilişkin ABD Başkanı Joe Biden ile görüşen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Sivilleri korumak için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

el Aviv merkezli basın kuruluşu Walla News'te yer alan habere göre; İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

"Sivilleri korumak için elimizden geleni yapıyoruz"

Gazze ve Kudüs'te yaşanan sivil kayıplardan endişe duyduğunu ifade eden Biden, Netanyahu'dan "Sivilleri korumak için elimizden geleni yapıyoruz" yanıtını aldı.

Sivilleri koruduğunu iddia eden İsrail 139 kişiyi katletti

İşgalci İsrail güçlerinin günlerdir süren saldırılarında 39'u çocuk 139 kişi şehit oldu. Bine yakın Filistinli de saldırılarda yaralandı.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy: Parkta çocukları bombalayıp, "İsrail ordusu kediyi bile incitmez" dediler

Gazeteci ve sunucu Mehmet Akif Ersoy'un, Haber Türk yayınında anlattığı İsrail anısı sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi. Ersoy, bayram arefesinde Gazze'deki bir parkta kayda aldığı çocukların, bayram sabahında işgalci İsrail tarafından nasıl bombalandığını şu sözlerle anlattı.

Parktaki çocuklar, 'Biz neden her bayram Gazze'de bombalar altında bayrama giriyoruz' diye sitem ettiler. Ben de cep telefonuyla kaydettim. Ertesi gün İsrail bir çocuk parkını vurdu, bayram sabahı. O çektiğim çocuklardan bir tanesi o saldırıda hayatını kaybetti. Ben o çocuğun cesedini gördüm hastaneye getirdiklerinde. Parçalanmış çocuk cesetleri çektim Gazze'de. İnanın biz kutulara dolduruyorduk o çocukların cesetlerini.

Sınır kapısında İsrail askeri beni karşıladı. 'Nasıl içerisi' dedi. 'Katliam yapıyorsunuz' dedim. Çok yanılıyorsun. İsrail ordusu bir kediyi bile incitmez' dedi. 'Görmek ister misiniz ne yaptığınızı?' dedim. Çıkardım tabletimden fotoğrafları gösterdim. ' Bunları ben çektim' dedim.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un, dinlerken tüyleri diken diken eden İsrail anısı sosyal medyada da gündem oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89