Referans Medya

Seda Sayan: İstanbul Sözleşmesi için Erdoğan'a yalvaracağım

Şarkıcı Seda Sayan, İstanbul Sözleşmesi'ni savundu ve 'kaldırılmaması için gerekirse Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yalvarırım' dedi.

04 Eylül 2020 Cuma 02:54

Seda Sayan: İstanbul Sözleşmesi için Erdoğan'a yalvaracağım

Referans Medya

Şarkıcı Seda Sayan, Global Tv'de Jülide Ateş'e konuk oldu ve İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline karşı olduğunu beyan etti.

Emine Erdoğan el atmalı

Sayan, konuşmasında ''Hatta kadına şiddete cezalar daha ağır olmalı. Özellikle Emine Erdoğan hanımefendinin bu konuya el atmalı. Her gün bir kadın "Öldürülmemi mi bekliyorsun" diye bağırıyor. Bu kadınlar için bir şeyler yapalım. Şimdi gene polis sahip çıkıyor'' diye konuştu. Kendi babasından örnek veren Seda Sayan, annesini döven babasını şikayet ettiklerinde karakoldan "Kocandır döver" denilip geri gönderildiklerini söyledi. 

Cumhurbaşkanına yalvaracağım

Bir dönem sinema filmlerinde de rol alan şarkıcı Seda Sayan 7 kez evlendi. Yaptığı evlilikler ve sevgili ilişkileriyle  dönem dönem en çok konuşulan kişilerden biri olan Sayan, kadına şiddet ve İstanbul sözleşmesi ile ilgili şunları söyledi:

''Evliliklerinde Mahkemedeki iyi görüntüsü nedeniyle affediliyor. Bunlara cevap hakkı dahi verilmemeli. Pandemi nedeniyle bir çok şey kaldı. Ben gerekirse Cumhurbaşkanına yalvaracağım. Sadece kadın çekmiyor aile de etkileniyor. Çözüm çok ağır olmazsa sorun kötü yerlere gidiliyor. Aftan maftan faydalanmamalı bu insanlar.

Erdoğan yalakası değilim kim çağırsa giderim

Seda Sayan Global TV'deki proğramda kendisine yöneltilen bir başka soruya ise "Bazen 'Cumhurbaşkanı yalakası' deniliyor. Bir Cumhurbaşkanı sizi davet ediyor. Sadece neden Recep Tayyip Erdoğan konuşuluyor? Turgut Özal'a da yakındım, Tansu Çillere de. Yine çağırsalar yine giderim. Sayın Kılıçdaroğlu çağırdı da gitmedik mi? Siyasetçi  değişir, sanatçı durur. Bunu Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olarak görüyorum. Geçmişte onca siyasetçinin davetine gittik. Bunlar konuşulmadı da neden bu davet konuşuluyor? dedi. 

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER