Referans Medya

NBA yıldızı LeBron James: Kendime M.Kemal'i örnek alıyorum

Dünyaca ünlü NBA yıldızı LeBron James takım arakadaşı Cedi Osman'ın kendisine M.Kemal'den bahsettiğini anlattı.

05 Eylül 2020 Cumartesi 16:46

NBA yıldızı LeBron James: Kendime M.Kemal'i örnek alıyorum

Referans Medya

NBA Ligi'nde 15 yılllık geçmişe sahip dünyaca ünlü basketbolcu LeBron James: “Cedi Osman'ın kendisine Mustafa Kemal Atatürk’ten bahsettiğini söyledi. Cleveland'da birlikte oynadığı Cedi Osman'ın yönlendirmesiyle M.Kemal hakkında araştırma yaptığını kaydeden LeBron James, Nutuk okumaya karar verdiğini belirtti.

M.Kemal'i örnek alıyorum

M.Kemal'in kaleme aldığı Nutuk'la poz veren James, kendime M.Kemal'i örnek alıyorum. Tıpkı onun gibi sahada kurtuluş savaşımı veriyorum'' ifadelerini kullandı.

Türk kökenli NBA oyuncusu Cedi Osman ise 35 yaşındaki LeBron James'in NBA'in en iyi oyuncusu olduğunu söyledi. Cedi Osman bir gazetecinin en iyisi kim ? Michael Jordan mı ? Lebron James mi sorusuna:

“Bu soruyla herkes karşılaşıyor. Ben Jordan’ın yaptıkları gerçekten inanılmaz buluyorum ama LeBron demek istiyorum. Çünkü bir sene beraber onunla oynadım ve şu anda 35 yaşındayken yaptıkları gerçekten inanılmaz. Bana göre gelmiş geçmiş en dominant oyuncu LeBron. Jordan da majesteleri ama tabii. Ben LeBron demek istiyorum, ikisi de çok benzerler” cevabını verdi. 

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER