Referans Medya

Dövizde gece yarısı artışı

Haftaya durgun başlayan dövizde akşam başlayan dalgalanma gece yarısı da devam etti. Euro ve ABD Doları Türk Lirası karşısında yüzde 3 oranında değer kazandı.

24 Kasım 2020 Salı 08:04

Dövizde gece yarısı artışı

Referans Medya

Piyasaların kapanma saatlerine yakın tırmanışa geçen döviz karşısında Türk Lirası yüzde 3 oranında değer kaybetti. Dolar kuru 7.88 seviyesine çıkarken, Euro 9.34'den işlem gördü. Gram altın da 466 TL’den satılıyor.

Haftanın ilk işlem günü sakin başlayan piyasalar akşam saatlerinde bir anda hareketlenmeye başladı. Merkez Bankası ve Ekonomi Bakanlığı'nda yaşanan değişim sonrası 7.55 seviyelerini gören Amerikan Doları gece yaşanan dalgalanma ile 7.8990'a yükseldi. Türk Lirasının dolar karşısında yüzde 3 oranında değer kaybettiği dalgalı süreçte Euro'da  serbest piyasada 9.3729 TL'den işlem görüyor. Piyasaların kapalı olduğu saatlerde yaşanan hareketliliğe dair resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Dövize paralel bir diğer dalgalanma da altında yaşandı. Gram altının 4.50 bandını gören fiyatı da 466 TL’ye kadar yükseldi. Altının ons fiyatı ise 1838 dolar seviyesinde.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER