Referans Medya

Bu kadarına da pes dedirten maganda dehşeti (Video Haber)

İstanbul Alibeyköy'de bir araç sürücüsü kendisine yol vermediği gerekçesiyle diğer araçtaki kadına önce küfretti sonra darp etti.

14 Ağustos 2020 Cuma 12:38

Bu kadarına da pes dedirten maganda dehşeti (Video Haber)

Referans Medya

İstanbul'da kaydedilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Panel van tipi bir araçtan inen trafik magandası kendisine yol vermediğini iddia ettiği kadının üzerine yürüyüp tokat attı. Doktor olduğu açıklanan kadın sürücüye küfreden maganda, daha sonra isminin Sena olduğu öğrenilen kadının aracının üzerine çıktı ve bir süre tepindi. Aracın ön camını kıran magandanın kendisine tepki gösteren bir vatandaşın üzerine yürüdüğü ve vurduğu video görüntülerine yansıdı. Sosyal medyada gündemin ilk sırasına yerleşen olaya binlerce kişi tepki gösterdi. 

Mağdur hanım tüm yaşananları kamera ile kaydederken Trafik magandasının yanındaki kadının da kendisine destek verdiği ve diğer bayana saldırdığı görüldü. 

Saldırgan şahıs gözaltında

İstanbul'da 13 Ağustos akşamı vuku bulan olaya ait görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. İstanbul Valisi saldırganın yakalandığını belirtti ve Twitter hesabından, ''Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız'' diye yazdı. 

efxxfbpxoaaomcw.jpg

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER