Referans Medya

Bakıcısı ile 7 yıl sonra buluşan aslandan ibretlik davranış (Video Haber)

Amerikalı bakıcısını 7 yıl sonra yeniden gören dişi aslanın tepkisi herkesi şaşırttı.

27 Eylül 2020 Pazar 01:15

Bakıcısı ile 7 yıl sonra buluşan aslandan ibretlik davranış (Video Haber)

Referans Medya

Ralf isimli Amerikalı işadamı Güney Afrika'da katıldığı safaride kaçak avcılar tarafından annesi vurulan bir kaç aylık yavru aslanı yanına alarak bakımını üstlendi. Amerika'da bulduğu vahşi hayatı koruma parkına yerleştirdiği yavru aslanla aylarca ilgilenen Ralf, bir süre sonra kansere yakalandı ve kendisi için 7 yıl süren tedavi süreci başladı.

İlk fırsatta yavru aslanı ziyarete gitti

Amerikalı Ralf, tedavisinin ardından ilk iş olarak Kiara ismini verdiği küçük aslanı ziyarete gitti. Barınak yetkilileri kafese girerek yavru aslana sarılmak isteyen Ralf'e bunun tehlikeli olabileceğini belirtti. Bir süre bakımını üstlendiği aslana dokunma ısrarını sürdüren Ralf ve Kiara'nın buluşma anı ibretlik görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Bakıcısına sarıldı duygu dolu anlar yaşandı

Kafesin kapısının açılması ile birlikte kendisine ismiyle seslenen bakıcısının sesini tanıyan Kiara isimli aslan, tüm korku ve endişelere rağmen kafese giren bakıcısı Ralf'in üzerine atlayıp sarıldı. Dakikalarca oynayan ve Ralf'in yüzünü yalayan Kiara'nın olağanüstü sevinci duygusal anların yaşanmasını sağladı. Ralf kanser hastalığını atlatmasında Kiara'ya duyduğu sevgi ve yeniden buluşma umudunun etkili olduğunu söylüyor. Kiara kafesteki diğer arkadaşı Nibal isimli aslanında Ralf'le arkadaş olmasını sağladı ve Ralf düzenli bir biçimde Kiara'yı ziyaret ederek onunla zaman geçiriyor. Amerikalı Ralf, ilk buluşma anı için, "Daha önce hiç bu kadar mutlu olmamıştım!" ifadelerini kullandı. 

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER