• BIST 9690.78
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

İşgalci İsrail ordusu Gazze'ye girdi!

İşgalci İsrail ordusu Gazze'ye girdi!
Son dakika: İşgalci İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne kara harekatı başlattığını ve İsrail askerlerinin Gazze’ye girdiğini duyurdu.

İşgalci İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne kara harekatı başlattığını ve İsrail askerlerinin Gazze’ye girdiğini duyurdu. İşgalci İsrail operasyon için kuruluş tarihi olan 14 Mayıs’ı seçti. İşgalci İsrail, kuruluşunun 73. yılında Gazze'ye yönelik alçakça bir operasyon başlattı.

İsrail Ordu Sözcüsü Jonathan Conricust AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne kara operasyonu başlattığını söyledi. Conricust, İsrail askerlerinin Gazze Şeridi'ne girmeye başladığını vurgulayarak, operasyonla ilgili şu aşamada daha fazla detay veremeyeceğini kaydetti.

İŞGALCİ İSRAİL RASTGELE BİNALARA FÜZEYLE SALDIRIYOR ÇOK SAYIDA ŞEHİT VAR

İşgalci İsrail’in savaş uçakları, Gazze’nin güneyinde bulunan Refah şehrindeki bir sivil eve isabet etti. Hava saldırısında 6 kişi şehit oldu.

KASSAM İSRAİL'İN ÖNEMLİ NOKTALARINA FÜZEYLE KARŞILIK VERDİ!

Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi'ne son birkaç dakika içinde 150'den fazla hava saldırısı gerçekleştirdiğini ifade etti.

Hamas’ın silahlı kanadı El Kassam Tugayları, Aşkelon, Aşdod, Beersheba ve Sderot'a 50 füzeyle saldırı düzenlediklerini açıkladı.

İŞGALCİ İSRAİL'İN BAŞBAKANI NETANYAHU'DAN ALÇAK AÇIKLAMA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “Hamas'a çok ağır bir bedel ödeteceğimizi söyledim, bunu yapıyoruz ve büyük bir güçle devam edeceğiz. Son söz henüz söylenmedi ve bu operasyon gerektiği sürece devam edecek” dedi.

KASSAM'DAN VİDEO MESAJ: DÜŞMANA SERT BİR MESAJ VERMEYE HAZIRIZ

Kassam Tugaylarından, ilerleyen saatlerde Gazze’ye kara operasyonu yapmaya hazırlanan ve tanklarını sınıra sevk eden işgalci İsrail ordusuna bir video yayınlandı. Açıklamada, “Düşmana Gazze sınırında sert bir ders vermeye hazırız.” ifadeleri kullanıldı.

GAZZE'DE CAN KAYIPLARI ARTIYOR

İşgalci İsrail’in savaş uçakları, Gazze’nin güneyinde bulunan Refah şehrindeki bir sivil eve isabet etti. Hava saldırısında 6 kişi şehit oldu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırı devam ederken, can kayıpları giderek artıyor. İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarına Hamas tarafından İsrail'de birçok kente 90 roket fırlatarak karşılık verdi.

Hamas’ın silahlı kolu El Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun işlediği suçlara tepki olarak Aşdod ve Aşkelon şehirlerinin bombaladığı duyurularak, “El Kassam Tugayları, İsrail ordusunun sivilleri ve evleri hedef almasına, çocukların ve kadınların öldürülmesine yanıt olarak Aşdod ve Aşkelon şehirlerine 90 füzeyle büyük bir füze saldırısı başlattı” denildi.

GAZZELİLER EVLERİNİ TERK ETMEYE BAŞLADI

İsrail güçlerinin Filistin’in Beyt Hanun kentine ve Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yer alan Umm Al-Nasr köyüne düzenlediği topçu bombardımanı nedeniyle 1 çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin ise yaralandığı belirtilmişti. Bölgede bombardıman sonucu birçok evin hasar gördüğünü bildiren yetkililer, bölgelerdeki sivillerin evlerini terk etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2019 Referans Medya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0543 861 19 89